Installeren op MacOS
Volg de stappen:

Download de app via bovenstaande download knop.

Open het zojuist gedownloade bestand: Nubeprint-CPM.macOS.tgz

U kunt het bestand vinden in: Finder > Downloads

Sleep de “Nubeprint” map naar de Applicatie map.

Open de “Nubeprint” map in de Applicatie map en start “install” op.

Zodra de app is opgestart krijgt u de volgende twee opties:

Optie 1: Run only when user is logged on” wat betekend dat de app alleen zijn werk kan doen wanneer de gebruiker is ingelogd op de computer.

Optie 2: “Run whether user is logged on or not. In this case, please provide a valid user for the Task” wat betekend dat de app ook zijn werk kan doen wanneer de computer aanstaat maar de gebruiker nog niet is ingelogd.

De app opent nu de scanner. Druk op [Start] om de eerste scan te starten.

Het scannen kan even duren. U kunt ondertussen gewoon de computer gebruiken. Laat de app wel open staan tijdens het scannen.

Meestal is het scannen binnen 10 minuten afgerond. Mocht de app nog steeds bezig zijn met scannen na 15 minuten, kan het zijn dat de scan in een loop terecht is gekomen. U kunt de app dan zonder problemen sluiten. De app scant elke 2 uur op de achtergrond naar de status van uw printer(s). U ziet dit verder niet en hebt hier verder ook geen last van.

Zodra wij de status van uw printer(s) binnen hebben gekregen, ontvangt u hierover een e-mail. Daarin staat informatie over de huidige status van uw printer(s) zodat u weet dat de app goed is geïnstalleerd en zijn werk goed doet. Mocht u niet binnen 2 werkdagen na installatie van de app een e-mail van ons hebben ontvangen, is er mogelijk iets niet goed gegaan en dient u contact met onze klantenservice op te nemen.

Kom nooit meer stil te staan met Printler, het easy MPS systeem van CartridgeCity.

Contact

Adres:

Breed 8
1621 KB, Hoorn
Nederland

E-mail:
info@printler.nl
 
Telefoon:
+31 (0)229 214 334

© PRINTLER 2020. Onderdeel van CartridgeCity. Kamer van Koophandel nummer 37119727. U kunt ons vinden op Breed 8, 1621 KB, Hoorn.