Installeren op Windows
Volg de volgende stappen:

Klik op de download knop hierboven om de app te downloaden voor uw Windows computer.

Start de zojuist gedownloade app op: Nubeprint CPM.msi

Druk op “Next”, nogmaals op “Next” en als laatst op “Close”. Het kan zijn dat Windows u vraagt of u zeker weet dat u de app wilt installeren, bevestig dit met een “Ja”.

Windows Installatie 123

U krijgt nu het onderstaande scherm te zien. Hier vult u uw licentie code in. U vindt uw licentie code in de e-mail die u van ons hebt ontvangen na uw aanmelding. Geen licentie code ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice.

Windows Installatie 004

Na het invoeren van uw licentie code krijgt u onderstaande scherm te zien(1).

Druk op “Start” om de eerste scan te starten(1). De app gaat nu uw netwerk scannen naar printers(2). Dit kan even duren. Laat de app tijdens het scannen met rust. Als de app klaar is met scannen ziet u de knop “Quit” staan. Druk hier op om de installatie af te sluiten(3).

Windows Installatie 456

Gefeliciteerd! U hebt onze app succesvol op uw Windows computer geïnstalleerd. U ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een e-mail met een overzicht van de printer(s) die het systeem in uw netwerk vindt. Mocht u niet binnen 2 werkdagen een e-mail van ons ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Mogelijk werkt dan nog niet alles na behoren. 

Kom nooit meer stil te staan met Printler, het easy MPS systeem van CartridgeCity.

Contact

Adres:

Breed 8
1621 KB, Hoorn
Nederland

E-mail:
info@printler.nl
 
Telefoon:
+31 (0)229 214 334

© PRINTLER 2020. Onderdeel van CartridgeCity. Kamer van Koophandel nummer 37119727. U kunt ons vinden op Breed 8, 1621 KB, Hoorn.