Wat is MPS?

Printler is een MPS. MPS staat voor Managed Print Service. In Jip en Janneke taal: een app die uw printer “in de gaten houdt”.

MPS wordt vaak door grote ICT-bedrijven gebruikt om bij bedrijven die tientallen printers hebben staan makkelijker onderhoud te kunnen plegen. Zo geeft een MPS aan of er een storing is en in welke printer, maar dus ook de status van een cartridge en wanneer die vervangen moet worden. Helaas zijn deze MPS systemen schreeuwend duur en alleen een optie voor getrainde ICT-bedrijven die grote bedrijven in onderhoud hebben op contract.

Printler MPS is ontwikkeld om te gebruiken in elk bedrijf, groot of klein. En helemaal zonder contract, u zit dus nergens aan vast. Printler MPS kunt u geheel gratis gebruiken, en weer mee stoppen wanneer u wilt. U betaald alleen de geleverde cartridges. De Printler app is daarnaast zeer eenvoudig zelf te installeren op Windows, MacOS, Linux, iOS of Android. Daarnaast bieden wij voor grotere bedrijven (3+ netwerkprinters) ook een Printler Connect Box aan. Deze sluit u aan in uw netwerk en doet het werk voor u.

Vraag Printler vandaag nog gratis aan: Klik hier om u aan te melden

Kom nooit meer stil te staan met Printler, het easy MPS systeem van CartridgeCity.

Contact

Adres:

Breed 8
1621 KB, Hoorn
Nederland

E-mail:
info@printler.nl
 
Telefoon:
+31 (0)229 214 334

© PRINTLER 2022. Onderdeel van CartridgeCity. Kamer van Koophandel nummer 37119727. U kunt ons vinden op Breed 8, 1621 KB, Hoorn.